Kivitelezés - HOMEBERGER

HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."
Tartalomhoz ugrás

Kivitelezés

Szolgáltatások > Komplett megoldásokÁlmodja meg otthonát, majd bízza ránk terveit. Kis költségvetésűtől a nagyobb értékű átalakításokig.
LAKÁSFELÚJÍTÁS

Munkánk során épületek beltéri átalakítását, új építmények belsőépítészetét, lakótér kibővítését és általános felújításokat végzünk mérettől és összetettségtől függetlenül.

Teljes vagy részleges felújításkor megtervezzük és felügyeljük a projekt valamennyi aspektusát, valamint a szükséges engedélyek megszerzésében is közreműködünk.
Lehet a cél az otthona méretének bővítése a növekvő család számára vagy egy újonnan vásárolt befektetés értékének növelése, biztosak vagyunk abban, hogy a legjobb lehetőségeket tárjuk fel, akár egy új konyha, fürdőszoba vagy egyedi parketta megvalósításával.

Gyakori manapság a nyílászáró csere a szigetelés javítása érdekében, de arról gyakran megfeledkeznek, hogy az ilyen átalakítás mennyivel csendesebbé és otthonosabbá teszi otthonát.

Főbb területek:
- lakótér átalakítása (gipszkarton vagy beltéri falak módosítása)
- modern okoseszközök telepítése
- új konyha kialakítása és bebútorozása
- új fürdőszoba kialakítása
- nyílászárók cseréje
- belsőépítészet (korábban elkészített tervek alapján is)
.
​​
Kézben tartjuk a munkafolyamatokat az tervezéstől a kulcsrakész átadásig, tapasztalt szakemberek bevonásával.
PROJEKTMENEDZSMENT

Sokan az épitkezések, felújítások és átalakítások kivitelezésébe egyedül vágnak bele, viszont az elvégzendő feladatok megszervezése és lebonyolítása rengeteg időráfordítást igényel és sok stresszel jár.

A kezdetektől fogva szorosan együttműködünk Önnel, miközben rendszeresen látogatjuk a munkálatokat, szem előtt tartjuk  a költségeket és a határidőket. Segítjük az ügyfeleinket a döntéshozatalokban és választásokban, rendszeres találkozókkal és friss információkkal az egész folyamat során.

Az átépítési és kivetelezési munkák során a stressz elkerülhetetlen, de segítünk ennek minimalizálásában és biztosítékot nyújtunk a tervezési fázistól a befejezéséig, hogy Ön nyugodtan hajthassa álomra a fejét.
.

Egyedi termékek asztalosműhelyben történő gyártása (konyha bútorok, falépcső, ajtók és ablakok, egyedi bútorok és kiegészítők).
EGYEDI GYÁRTÁS​/MEGOLDÁSOK

​Munkánk során több asztalosipari műhellyel is együttműködünk specializációjuknak megfelelően. Segítségünkkel egyedi méretű, kialakítású és felületű nyílászárók és bútorok tervezését és kivitelezését vállaljuk.

Ossza meg velünk elképzeléseit és megvalósítjuk!
.

ÉRTÉKESÍTÉS
Aluminium és műanyag homlokzati nyílászárók értékesítése a gyártó kizárólagos kiskereskedelmi partnereként.
.

KIVITELEZÉS​

Teljes kulcsrakész szolgáltatást biztosítunk kisebb vagy nagyobb költségvetéssel a kezdeti tervezéstől a bútorozásig. Széleskörű szolgáltatásainkkal egyforma figyelemmel közelítjük meg az összes építési projektünket.

Büszkék vagyunk arra, hogy átlátható, szervezett és ügyfélközpontú szolgáltatást nyújtunk.

Az építőipari és belsőépítészeti tapasztalataink mellett a legmodernebb anyagokkal, technológiákkal és tapasztalt szakemberekkel dolgozunk.

.BELSŐÉPÍTÉSZET

​Teljes belsőépítészeti szolgáltatást kínálunk. Együtt gondolkodunk ügyfeleinkkel az igényeik, stílusuk és költségvetésük figyelembevételével, a koncepció elkészítésétől a kulcsok átadásáig a projektek során.
Álmodja meg mit szeretne, fordítsuk le közös nyelvre, majd valósítsuk meg. Engedje el fantáziáját, amit 3D látványtervekkel vizuálisan is megjelenítünk.

Belsőépítészeink gondoskodnak arról, hogy az otthona kivételes színvonalú legyen. Futurisztikus elképzelésektől, a smart megoldásokon át, napjaink közkedvelt megoldásain keresztül.
Lehetőséget biztosítunk a teljes kivitelezés mellett kizárólag egy-egy élettér átalakítására is, legyen az konyha, fürdőszoba, nappali vagy galéria, mi teljes körűen kezeljük a projekt minden pontját aprólékos részletességgel.

.Telefon: +36 30 2650361
E-mail: info@homeberger.hu

Eisenberger Kft.
Adószám: 28973469-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-378009
Székhely: 1064 Budapest, Rózsa utca 96.
HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."

Info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
Eisenberger Kft.
Vissza a tartalomhoz