Villanyszerelés - HOMEBERGER

HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."
Tartalomhoz ugrás

Villanyszerelés

Szolgáltatások

A háztartások növekvő energiaigénye következtében a hálózatokon átmenő teljesítmény is nagyobb lett és a nagyobb átvivő teljesítményű hálózaton a zárlati áram is nagyobb.
"TÖBB FOGYASZTÓ TÖBB ENERGIA"

A régi generációs kismegszakítók zárlati kikapcsoló képessége nagyságrendekkel kisebb a jelenleg elérhetőkhöz képest. A régi berendezések működéséhez a régi megszakítók elégségesek voltak. A korszerű kismegszakítók kikapcsoló képessége a régiek TÖBBSZÖRÖSE!

Akár már a 15 éve épült épületek villamos hálózatának felújítási is aktuális, nemhogy a régebbi épületek felújítása.

Világítás esetén egyre kisebb fogyasztású világítótestekkel tudunk megvilágítani lakótereket, irodákat, viszont egyre több a nagyfogyasztású készülék, ami a régi vezetékeket/kábeleket rendkívüli módon leterhelik. Egy elektromos autó töltése példáúl egyetlen éjszaka alatt gyakran akkora fogyasztással jár, mint egy átlagos családiház havi villamos fogyasztása volt néhány éve. A jelenlegi "Otthonfelújítási program" lehetőséget ad arra, hogy egy néhány éven belüli elektromos autó vásárlása esetén már az otthoni elektromos hálózat felkészült legyen a nagyságrendekkel nagyobb energiafogyasztásra.

Egyre gyakoribb hogy klímakészülékekkel fűtik lakásaikat a bentlakók. A legújabb klímaberendezésekkel nagyon gazdaságosan lehet fűteni, de azzal számolni kell hogy a vezetékek is 6 hónapos állandó terhelés alatt vannak.


Az alábbi három fotó jelképes illusztráció arra, amit hőkamera segitségével mértünk villamos hálózaton.A fotón egy 15 éve épült lakóház elosztószekrénye látható, amin a lakás összes vezetéke keresztül megy.Ugyanez az elosztószekrény hőkamerával vizsgálva átlagos fogyasztás mellett. (Néhány csillár, és TV működése közben.)
A fotón már az az állapot látható, amikor az elektromos sütő bekapcsolt állapota miatt a sütőt energiával ellátó vezetékek egy perc után jelentős melegedést mutattak. Ezt az arany színű elszineződés illusztrálja, a vezetékek melegedni kezdtek. Ugyanezek a vezetékek a falban tovább vezetve már 35-40 Celsius fokosak lehetnek akár egy perc bekapcsolt állapot után. Viszont rendszeresen előfordul, hogy a kiöregedett vezetékek falon belül még magasabb melegedés mellett üzemelnek, ami tűzveszélyes. Ez az állapot sajnos jellemző a hazai lakossági hálózatra.

Villanyszerelők ismerete szerint, ahol melegedés tapasztalható villamos energia miatt, ott a vezetékek anyaga gyorsabban öregszik.
Kemény szavakkal élve: "Évek múlva vagy heteken belül DE BIZTOSAN tűzveszélyessé válik."
Éljen a lehetőséggel és korszerüsítse elektromos hálozatot a jelenleg nagyon kedvező állami támogatással.

Telefon: +36 30 2650361
E-mail: info@homeberger.hu

Eisenberger Kft.
Adószám: 28973469-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-378009
Székhely: 1064 Budapest, Rózsa utca 96.
HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."

Info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
Eisenberger Kft.
Vissza a tartalomhoz