Klíma karbantartás - HOMEBERGER

HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."
Tartalomhoz ugrás

Klíma karbantartás

Szolgáltatások
3 éves Split klíma (beltéri és kültéri egység):

- A beltéri egységen csak megbontás után látható, hogy nem a porosodás a fő probléma, hanem a penész jellegű lerakodások, így a penész a hütőtt levegővel működés közben végig kapcsolatban van, így a hütőtt helyiség minden pontjára eljut a penész.
- A poros és szennyeződött kültéri egység nyáron nehezebben tudja a meleget leadni a kültéri hőcserélőn, így növekszik a fogyasztás és feleslegesen többet dolgozik a készülék.

A karbantartás nemcsak a gyári garancia feltétele, hanem a laktér levegőminősége miatt is fontos.

Nem erőltetünk mindenkire különféle indokokkal fél évente alapos mosást és tisztítást szétszereléssel. Sok esetben lehet hogy, több szezon után sincs annyira elszennyeződve egy készülék, hogy mélyebben hozzá kelljen nyúlni.

Általános karbantartás (vegyszeres mosás):
12-15.000 Ft

Beltéri egység mókuskerének tisztítása kiszedéssel:
+3.000 Ft

Kültéri egység karbantartása (vegyszeres mosás):
12-15.000 Ft

Komplett karbantartás kültéri és beltéri egység esetén:
25.000 Ft

A nem látható részeken egy kézi endoszkópos egységet használunk, amivel a készülék olyan pontjait is meg tudjuk vizsgálni, ahol megbontás nélkül nehéz lenne megmondani, hogy szükséges-e az alapos takarítás.

A vizsgálat eredményét tudjuk fotóval archiválni, amivel Ön nyomon tudja követni, hogy előző karbantartáshoz képest mennyit szennyeződött a készülék.

Nagy karbantartás esetén ez a vizsgálat díjmentes.

Endoszkópos vizsgálat:
12.000 Ft


Autók fertőtlenítését is vállaljuk ózongenerátoros készülékeinkkel. Sokan lakást is szoktak ózóngenerátorral fertőtleníteni, de nem minden lakásban javasolt. Az ózon több százszor erősebb fertőtlenítőszer, mint az uszodákban alkalmazott klóros fertőtlenítés.

- Autókban ez a tisztítás kb. 20-30 perc, ami után az ajtók nyitásával a jármű pillanatok alatt teljesen átszellőztethető. Lakásokban ez már nehézkesebb. (Azonban egy nyaraló fertőtlenítése tavasszal praktikus megoldás. Egy átlagos helyiség a keszülékeinkkel nagyjából 1 óra alatt fertőtleníthető.)

"Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat."

Wikipedia


Telefon: +36 30 2650361
E-mail: info@homeberger.hu

Eisenberger Kft.
Adószám: 28973469-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-378009
Székhely: 1064 Budapest, Rózsa utca 96.
HOMEBERGER
"Lenyűgöző és egyedülálló élettereket hozunk létre."

Info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
info@homeberger.hu
Tel: 06 30 265 0361
Eisenberger Kft.
Vissza a tartalomhoz